DOLAR
4.6560
EURO
5.4274
Güncel
Yaşam
Eğitim
Saglik
Magazin
1990 Adiloba Köyü`nden Şerif Mehmet İnceler Hac dönüşü Bağdatta geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
1995 Cuhuriyet Halk Partisi, gerçekleştirdiği ilçe konresinde 133 delegeden 75`inin oyunu alarak Murat Yücel İlçe Başkanı seçildi.
Manisa için namaz vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsi
06:36 08:19 13:23 15:50 18:09 19:38
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
İlim okumaktan garaz, kendi özünü bilmektir…

Yunus Emre
İtalyan bayrağının tasarımını Napoleon Bonaparte yapmıştır

İlginç Bilgiler
Ravza - Kabe

/resimler/2017-5/13/1344304004566.jpg  /resimler/2017-5/13/1347498852327.jpg

Bakır Kapların Parlatılmasi Bir bezi sirke ile hafifçe ıslatıp, bakırı ovun. Kaplariniz pırıl pırıl olur.

Bakır Kapların Parlatılmasi
Saruhanlı Lingleri

/resimler/2017-5/13/1515570830640.jpg    /resimler/2014-11/7/155009123.jpg    /resimler/2014-11/7/155305032.jpg   /resimler/2017-5/13/1506418944836.jpg  /resimler/2015-3/16/1636122607156.jpg

/resimler/2015-4/4/1022583075326.jpg    /resimler/2015-4/4/1033419962836.jpg    /resimler/2015-4/7/0822580347004.jpg   /resimler/2015-4/7/0827149570844.jpg  /resimler/2015-4/7/0844579279152.jpg

Videolar
Parti İlçe Teşkilatları

/resimler/2016-12/24/0957549496932.jpg /resimler/2016-12/24/0959409077707.jpg /resimler/2016-12/24/1002133424899.jpg /resimler/2016-12/24/1004065509887.jpg /resimler/2016-12/24/1006092750065.jpg

Sosyal Medyada Takip Edin

/resimler/2015-3/20/0925347922806.jpg  /resimler/2015-3/20/0927574175568.jpg /resimler/2015-3/20/0934034807724.jpg

 /resimler/2015-3/20/0935593872523.jpg /resimler/2015-3/20/0939453408170.jpg /resimler/2015-3/28/1514147754064.jpg

Böfstrogonof (Mantar soslu biftek) tarifi
Mantar ve kremanın harmanlandığı bifteğin lezzeti böfsfrogonof tarifi;
Tarih: 19.11.2014 16:50:43/ 1625okunma / 0yorum

Böfstrogonof (Mantar soslu biftek) tarifi

Mantar ve kremanın harmanlandığı bifteğin lezzeti böfsfrogonof tarifi;

Böfstrogonof (Mantar soslu biftek) tarifi

Malzeme:

1 kg bifteklik dana eti (şerif seklinde doğranmış olacak)

250 gr mantar

1 iri soğan

250 gr krema

40 gr tereyağ

3 kaşık sıvı yağa

2 kaşık domates salçası

Tuz

Biber

Maydanoz

Hazırlanışı:

Çelik veya dökme demir bir tavada kızdırdığınız 20 gr tereyağında etleri devamlı çevirerek kızartın. Bekletin. Aynı anda soğanı ince rendeleyin ve kalan tereyağ ve sıvı yağda pembeleştirin.

Salçayı ve ayıklanmış mantarları ekleyin, etleri katıp karıştırın. Tuz, biber kıyılmış maydanoz ve kremayı ilave edin, çok kısık ateşte 15 dakika pişirin.

Afiyet olsun








Kaynak:

Okuyucu Yorumları (0 yorum)
Adınız Soyadınız *
Güvenlik *
Yenile
 
Yorumunuz *