Ispanaklı ve mantarlı çipura
Ispanaklı ve mantarlı çipura: Tavayı ısıtıp zeytinyağını ekleyin. Temizlenmiş balığı tavaya yerleştirip her iki yanını kızartın.
Tarih: 24.12.2014 17:08:25/ 988okunma / 0yorum

  • Ispanaklı ve mantarlı çipura malzemeleri

         4 yemek kaşığı zeytinyağı
         3 diş sarımsak
         1 çipura
         250 gr kültür mantarı
         50 gr ıspanak
         1 limon
         10 kiraz domates
         10 arpacık soğan
         2 defne yaprağı
         1 çay bardağı sıcak su
         Dereotu
  •  
  •  
    Holiday Inn Airport Hotel Şefi Mehmet Siriş, hafif bir salata olan Tabbule’yi sizler için anlatıyor
  • Ispanaklı ve mantarlı çipura hazırlanışı

  • Ispanaklı ve mantarlı çipura: Tavayı ısıtıp zeytinyağını ekleyin. Temizlenmiş balığı tavaya yerleştirip her iki yanını kızartın. Aynı tavada kabukları soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları soteleyin. Mantarları dörde bölüp ekleyin ve sotelemeye devam edin. Kiraz domatesleri, iri doğranmış ıspanakları, defne yapraklarını da ilave ederek tavayı ocaktan alın. Balığı bir fırın kabına yerleştirin. Sotelediğiniz sebzelerle balığın üzerini kaplayın. Bir bardak sıcak su ve limon dilimlerini ekleyin. Sıcak fırında 10 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.Ispanaklı ve mantarlı çipura artık hazır, afiyet olsun.







Kaynak:

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı ve mantarlı çipura
Okuyucu Yorumları (0 yorum)
Adınız Soyadınız *
Güvenlik *
Yenile
 
Yorumunuz *
DOLAR
5.3710
EURO
6.0755
Güncel
Yaşam
Eğitim
Saglik
Magazin
Manisa için namaz vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsi
06:36 08:19 13:23 15:50 18:09 19:38
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak. - Şef Seattle

Şef Seattle
Orman yangınları yokuş yukarı daha hızlı yayılır.

Orman yangınları
Ravza - Kabe

/resimler/2017-5/13/1344304004566.jpg  /resimler/2017-5/13/1347498852327.jpg

Kuru Bakliyat Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin.

Kuru Bakliyat
Saruhanlı Lingleri

/resimler/2017-5/13/1515570830640.jpg    /resimler/2014-11/7/155009123.jpg    /resimler/2014-11/7/155305032.jpg   /resimler/2017-5/13/1506418944836.jpg  /resimler/2015-3/16/1636122607156.jpg

/resimler/2015-4/4/1022583075326.jpg    /resimler/2015-4/4/1033419962836.jpg    /resimler/2015-4/7/0822580347004.jpg   /resimler/2015-4/7/0827149570844.jpg  /resimler/2015-4/7/0844579279152.jpg

Videolar
Parti İlçe Teşkilatları

/resimler/2016-12/24/0957549496932.jpg /resimler/2016-12/24/0959409077707.jpg /resimler/2016-12/24/1002133424899.jpg /resimler/2016-12/24/1004065509887.jpg /resimler/2016-12/24/1006092750065.jpg

Sosyal Medyada Takip Edin

/resimler/2015-3/20/0925347922806.jpg  /resimler/2015-3/20/0927574175568.jpg /resimler/2015-3/20/0934034807724.jpg

 /resimler/2015-3/20/0935593872523.jpg /resimler/2015-3/20/0939453408170.jpg /resimler/2015-3/28/1514147754064.jpg