Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi ( 2882 Kcal )
Kararında Tuz HazırlanışıPirinci ıslatın.
Tarih: 15.12.2014 10:46:06/ 821okunma / 0yorum

Kategori : Pilav Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Porsiyon : 2
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler - 2 Adet Kuru Soğan
- 100 Gr Pastırma
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Pirinç
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- 1 Su bardağı Yeşil Mercimek
- Kararında Tuz HazırlanışıPirinci ıslatın. Mercimekleri haşlayın. Pirinçleri et suyunda pişirin. 2 adet soğanı ince doğrayın, 2 yemek kaşığı tereyağını iyice kavurun. Üzerine pastırma ekleyip kısa süre kavurun. Tencerede yeşil mercimeği haşlayın. Pilavı, haşlanan mercimekle karıştırın, pastırma ve soğanlı karışımı da üzerine yerleştirin. Afiyet olsun. İçerdiği Vitaminler A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 2882 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 1441 Kcal Doğal Beslenme Yeşil Mercimek için mevsim bilgisi yok..








Kaynak:

Anahtar Kelimeler: Pastırmalı Ala Pilavı Tarifi ( 2882 Kcal )
Okuyucu Yorumları (0 yorum)
Adınız Soyadınız *
Güvenlik *
Yenile
 
Yorumunuz *
DOLAR
6.1240
EURO
7.2057
Güncel
Yaşam
Eğitim
Saglik
Magazin
1990 Saruhanlı Gazi Osman Paşa Caadesinde ikamet eden Yakup Uzun isimli yaşlı adam, damadı Abdul aziz`in İstanbula gitmesine fırsat bilerek oturduğu evi gaz dökerek ateşe vererek kendisini de evin bahçe kapısının tavanına asıp intihar girişiminde bulundu. Olayı farkeden koşuları yaşlı adamı kurtararak Manisa Devlet Hastanesine gönderdi. Ancak ev yanarak kül oldu.
2007 İbrahim Ayçiçek (23), ve yeni evli abisi Ömer Ayçiçek (26) trafik kazasında feci şekilde hayatını kaybetti.
2015 Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticiliği görevinden ayrılan Dr. Fatma Neslim Yağlı´nın yerine Uzman Dr. Habil Yücel atandı.
Manisa için namaz vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsi
06:36 08:19 13:23 15:50 18:09 19:38
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
En büyük ibadet topluma hizmet etmetir…

Hacı Bektaşı Veli
Kürdan, Amerikalıların boğulmasına en fazla neden olan nesnedir.

Kürdan
Ravza - Kabe

/resimler/2017-5/13/1344304004566.jpg  /resimler/2017-5/13/1347498852327.jpg

Taze deniz ürünlerini hava geçirmez ve kapaklı bir kap içinde buzdolabında saklayın. En fazla iki gün içinde tüketin. Dondurulmuş deniz ürünlerini alışveriş sonrasında orijinal ambalajında derin dondurucuya koyun.

Deniz Ürünleri Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları
Saruhanlı Lingleri

/resimler/2017-5/13/1515570830640.jpg    /resimler/2014-11/7/155009123.jpg    /resimler/2014-11/7/155305032.jpg   /resimler/2017-5/13/1506418944836.jpg  /resimler/2015-3/16/1636122607156.jpg

/resimler/2015-4/4/1022583075326.jpg    /resimler/2015-4/4/1033419962836.jpg    /resimler/2015-4/7/0822580347004.jpg   /resimler/2015-4/7/0827149570844.jpg  /resimler/2015-4/7/0844579279152.jpg

Videolar
Parti İlçe Teşkilatları

/resimler/2016-12/24/0957549496932.jpg /resimler/2016-12/24/0959409077707.jpg /resimler/2016-12/24/1002133424899.jpg /resimler/2016-12/24/1004065509887.jpg /resimler/2016-12/24/1006092750065.jpg

Sosyal Medyada Takip Edin

/resimler/2015-3/20/0925347922806.jpg  /resimler/2015-3/20/0927574175568.jpg /resimler/2015-3/20/0934034807724.jpg

 /resimler/2015-3/20/0935593872523.jpg /resimler/2015-3/20/0939453408170.jpg /resimler/2015-3/28/1514147754064.jpg