DOLAR
4.6560
EURO
5.4274
Güncel
Yaşam
Eğitim
Saglik
Magazin
1990 Adiloba Köyü`nden Şerif Mehmet İnceler Hac dönüşü Bağdatta geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
1995 Cuhuriyet Halk Partisi, gerçekleştirdiği ilçe konresinde 133 delegeden 75`inin oyunu alarak Murat Yücel İlçe Başkanı seçildi.
Manisa için namaz vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsi
06:36 08:19 13:23 15:50 18:09 19:38
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Çıkacağım merdivene sabırı merdiven yaparım.

Mevlana
Kürdan, Amerikalıların boğulmasına en fazla neden olan nesnedir.

Kürdan
Ravza - Kabe

/resimler/2017-5/13/1344304004566.jpg  /resimler/2017-5/13/1347498852327.jpg

Dolma iç için kullanacağınız pirincinizi mutlaka ılık suda bekletip yumuşatın ve nişastasından arındırmak için birkaç defa sudan geçirin. Böylece içinin sert kalmasını önlersiniz. Dolmamızın daha lezzetli olması için sızma zeytinyağı kullanın.

Dolma - Sarma Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları
Saruhanlı Lingleri

/resimler/2017-5/13/1515570830640.jpg    /resimler/2014-11/7/155009123.jpg    /resimler/2014-11/7/155305032.jpg   /resimler/2017-5/13/1506418944836.jpg  /resimler/2015-3/16/1636122607156.jpg

/resimler/2015-4/4/1022583075326.jpg    /resimler/2015-4/4/1033419962836.jpg    /resimler/2015-4/7/0822580347004.jpg   /resimler/2015-4/7/0827149570844.jpg  /resimler/2015-4/7/0844579279152.jpg

Videolar
Parti İlçe Teşkilatları

/resimler/2016-12/24/0957549496932.jpg /resimler/2016-12/24/0959409077707.jpg /resimler/2016-12/24/1002133424899.jpg /resimler/2016-12/24/1004065509887.jpg /resimler/2016-12/24/1006092750065.jpg

Sosyal Medyada Takip Edin

/resimler/2015-3/20/0925347922806.jpg  /resimler/2015-3/20/0927574175568.jpg /resimler/2015-3/20/0934034807724.jpg

 /resimler/2015-3/20/0935593872523.jpg /resimler/2015-3/20/0939453408170.jpg /resimler/2015-3/28/1514147754064.jpg

Patlıcanlı Maklube Tarifi
Kararında Karabiber, Tuz HazırlanışıPatlıcanları uzun ince şeritler halinde doğrayıp derin yağda kızartın.
Tarih: 2.11.2014 10:06:06/ 1541okunma / 0yorum

Kategori : Pilav Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Arda Türkmen
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler - 1 Avuç Dolmalık Fıstık
- 3 Su bardağı Et Suyu
- 4 Adet Patlıcan
- 2 Su bardağı Pirinç
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- 1 Çay kaşığı Yenibahar
- Kararında Karabiber, Tuz HazırlanışıPatlıcanları uzun ince şeritler halinde doğrayıp derin yağda kızartın. Pilav tenceresine fıstığı ekleyip yağsız bir şekilde renk alıncaya kadar kavurun, renk aldıktan sonra içine tereyağını ilave edin ve eritin. Yağ eriyince pirinçleri ekleyip kavurmaya başlayın. İyice kavrulduğunda baharatları ilave edin ve 1-2 dakika daha kavurun. Et suyunu ilave edin ve kapağını kapatın. Pilav hazır olduğunda üzerine bir bez kapatıp demlenmesi için kenara ayırın. Patlıcanları kenarlardan sarkacak şekilde bir kaba yerleştirin. İçine pilavı koyun ve patlıcanları kapatıp ters çevirin. Dilimleyerek servis edin. İçerdiği Vitaminler A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 2465 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 616 Kcal Doğal Beslenme Dolmalık Fıstık için mevsim bilgisi yok..
Yenibahar için mevsim bilgisi yok..








Kaynak:

Anahtar Kelimeler: Patlıcanlı Maklube Tarifi
Okuyucu Yorumları (0 yorum)
Adınız Soyadınız *
Güvenlik *
Yenile
 
Yorumunuz *